top of page

Huishoudelijk reglement de Biesbosch groepsaccommodatie

Om ervoor te zorgen dat iedereen een aangenaam en probleemloos verblijf heeft, vragen we u vriendelijk om kennis te nemen van de volgende huisregels:

 

Algemeen

Hoewel het niet onze verwachting is dat iemand schade toebrengt aan de groepsaccommodatie, kan het toch voorkomen dat er incidenteel iets kapot gaat. Wij waarderen het zeer als u eventuele schade direct aan ons meldt, zodat we dit niet pas ontdekken nadat u uitgecheckt bent. Voordat nieuwe gasten arriveren, wordt de groepsaccommodatie gecontroleerd op gebreken en ontbrekende items. Mocht er schade worden geleden zal dit worden verrekend met de borg.

De stoelen die binnen staan niet naar buiten verplaatsen. Hiervoor hebben wij buitenstoelen en tafels.

De tafels en stoelen in de algemene ruimte mogen verplaatst worden, maar moeten na gebruik weer op de oorspronkelijke plek worden terug gezet.

Inchecken: vanaf 15:00

Uitchecken: voor 13:00

Bezoek

Komen er daggasten langs? Ze zijn van harte welkom, maar hun komst moet van te voren aan ons kenbaar gemaakt worden.

Het is niet toegestaan dat (dag)gasten zonder overleg blijven overnachten.

De groepsaccommodatie is uitsluitend bestemd voor recreatieve doeleinden. U mag de groepsaccommodatie niet anders gebruiken dan waarvoor deze bestemd is.

Geluidsoverlast

Tussen 22:00 en 08:00 geldt een periode van rust. In die periode is het niet toegestaan om geluid te produceren buiten de groepsaccommodatie. Wij vragen u vriendelijke om rekening te houden met de omwonende en de natuur.

Het meenemen en gebruiken van eigen geluidsversterkende apparatuur in of bij de groepsaccommodatie is niet toegestaan. In de groepsaccommodatie bevindt zich geschikte geluidsapparatuur.

Indien u zorgt voor overlast voor de omwonende, zoals hierboven beschreven, dan heeft de verhuurder het recht de overeenkomst met onmiddellijke ingang op te zeggen en de huur en medehuurders de toegang tot de groepsaccommodatie te ontzeggen. Dit zonder de restitutie van de huurgelden en de borg.

Schade

De verantwoordelijkheid voor eventuele schade, veroorzaakt door de huurder en hun medebewoners, ligt bij de huurders. Indien de schade de waarde van de borg van 1000 euro te boven gaat, zal de verhuurde rechtstreeks met de huurder contact opnemen om samen tot een oplossing te komen en eventueel via uw WA-verzekering tot een vergoeding van de schade zien te komen.

Huisdieren

  • Honden zijn toegestaan.

  • Overige huisdieren zijn toegestaan in overleg.

Buiten op de groepsaccommodatie dient uw huisdier aangelijnd te zijn. Hondenpoep dient ten alle tijden worden opgeruimd. Wanneer u de groepsaccommodatie verlaat, mag uw hond niet alleen (binnen of buiten) achterlaten.
De hond mag niet op de bedden en of op de banken.

Brandveiligheid

Er mag nooit vuur worden gemaakt naast of om de groepsaccommodatie. U mag op het buitenterrein alleen barbecueën met een gasbarbecue. Roken is binnen ten strengste verboden!

Afval

Huisvuil kunt u in de daarvoor bestemde afvalbakken doen.

Schoonmaken

  • De keuken/ bar en de gemeenschappelijke ruimte moeten bij vertrek veegschoon zijn.

  • U wordt verzocht alle gebruikte materialen en meubilair weer op zijn plaats terug te zetten.

  • De inventaris dient schoon en droog in de kasten te staan.

  • Het beddengoed moet worden afgehaald. Wanneer bij de controle na het uitchecken de bedden niet zijn afgehaald, kost dit 30 euro per bed en wordt het ingehouden van de borg.

  • Wanneer de groepsaccommodatie niet opgeruimd achtergelaten wordt kan dat tot gevolg leiden dat extra schoonmaakkosten en worden deze kosten in rekening gebracht.

  • Confettipoppers zijn ten strengste verboden in de accommodaties. Heeft u deze toch gebruikt, dan rekenen we extra schoonmaakkosten bovenop de reguliere schoonmaakkosten (+200 euro).

 

Kamers

  • De bedden mogen niet worden verplaatst, eventueel in overleg.

  • Het is verplicht om bedlinnen te gebruiken.

 

Aansprakelijkheid

Voor letsel en of schade die tijdens het verblijf op ons terrein ontstaat, kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden. Dit geldt ook voor eventuele (geluids-) overlast, afkomstig van derden. Ook als faciliteiten op het terrein buiten gebruik gesteld moeten worden. De persoon op wiens naam de groepsaccommodatie is gehuurd, is hoofdhuurder en als zodanig ook aansprakelijk voor eventuele schade dat is toegebracht door een van zijn of haar gezelschap. De huurovereenkomst is persoonlijk en kan niet worden overgedragen aan iemand anders. U verblijft hier op eigen risico. Zowel voor diefstal, beschadigingen als voor ongevallen achten wij ons niet aansprakelijk.

 

Onduidelijkheden, extra informatie nodig of vragen?

Dan zijn wij telefonisch bereikbaar (06 20 29 32 88) of via het emailadres: info@biesboschcentrum.nl

De Biesboch Groepsaccomodatie.png
bottom of page