top of page

Groepsaccommodatie

Langs de haven en dichtbij de prachtige Biesbosch, ligt de gezellige groepsaccommodatie ''De Biesbosch''. Met zijn charmante uitstraling en warme gastvrijheid biedt deze accommodatie een perfecte plek voor groepen die op zoek zijn naar rust, natuur en samenzijn.

De Biesbosch heeft in totaal zes comfortabele appartementen, elk compleet ingericht en voorzien van alle gemakken zoals koelkast, eet- en woongedeelte en airco. Alle appartementen hebben een eigen badkamer en de familie appartementen hebben nog een extra aparte WC. Daarnaast hebben alle appartementen een eigen voordeur naar het gemeenschappelijke terras. Geniet vanuit de ramen van de kamers van een betoverend uitzicht op de haven. 

De groepsaccommodatie is ruim opgezet, met een gezellige gemeenschappelijke ruimte waar gasten kunnen ontspannen, spelletjes kunnen spelen of samen kunnen genieten van heerlijke maaltijden bereid in de keuken.  De gemeenschappelijke bestaat uit een sfeervolle eetzaal met gezellige bar met keuken.

In de haven bestaat de optie om motorboten en/of zeilboten te huren bij Drima Boten verhuur.

Het natuurgebied De Biesbosch is een prachtig gebied waar gewandeld kan worden via https://biesboschwandeling.nl/ kunt u een exclusieve wandeling boeken incl. overtocht. In de omgeving van de groepsaccommodatie zijn vele fietsroutes langs de rivier de Amer en door de weilanden.

De Biesbosch groepsaccommodatie heeft een capaciteit voor maximaal 28 personen. De Biesbosch is de ideale plek voor familiereünies, vrienden weekenden of zakelijke bijeenkomsten. De rustige omgeving, gecombineerd met de comfortabele voorzieningen, maakt deze groepsaccommodatie tot een mooie vestiging om samen te verblijven.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact op.

bottom of page